Vrienden van Op de Bies

Vrienden van Op de Bies
Stichting Vrienden van Op de Bies verleent financiële ondersteuning aan projecten en activiteiten die het leven van de cliënten van Op de Bies aangenamer maken. Om deze wensen te realiseren is de stichting op zoek naar (financiële) middelen die door derden beschikbaar worden gesteld.

Met deze (financiële) middelen worden activiteiten en projecten ten behoeve van individuele cliënten of groepen cliënten van Op de Bies gerealiseerd. Het gaat hier om de extra’s die niet via de reguliere financieringsstroom geboden kunnen worden. En dat zijn nu juist de dingen die voor een cliënt het verschil maken! Bijvoorbeeld een speciale tandem waarmee een cliënt samen met zijn begeleider fietstochtjes kan maken of een computer voor een groep cliënten.

 Bekijk de brochure van de Vrienden van Op de Bies 
Aanvraagformulier
Aanvraagprocedure en voorwaarden

Jaarverslag 2017 stichting Vrienden van Op de Bies

Wilt u meer weten over Stichting Vrienden van Op de Bies? 
Of wilt u bijdragen aan activiteiten en projecten van de vriendenstichting? Neem dan contact op met het bestuur via onderstaande contactgegevens.

Wilt u meer weten over wat de Stichting Vrienden van Op de Bies heeft geschonken klik dan op de onderstaande linkjes en laat u verrassen.

 Klankwoord Hereweg 171 en 173
 Mooie fiets
 Bewegen in je achtertuin
 Uitstapje Mondo Verde
 Tuin Schepenenstraat

Contactgegevens
Stichting Vrienden van Op de Bies
p/a Hereweg 145
6373 VH Landgraaf

T  045 - 533 99 00
E  infoodb@koraalgroep.nl

Bestuur
Dhr. Theo Verhappen, voorzitter
Mevr. Alice Wetzels, secretaris
Dhr. René Feron, penningmeester
Dhr. Wim Ringens bestuurslid

Deel deze pagina op