Missie

Missie
Gelukkige cliënten die zich thuis bij ons voelen en zich, passend bij hun mogelijkheden en wensen, kunnen ontwikkelen. Dat is in het kort de missie van Op de Bies.

Gezamenlijk voelen wij ons ervoor verantwoordelijk de verwachtingen van onze cliënten zo goed als mogelijk waar te maken en de ontwikkeling van hun talenten te stimuleren. Daarvoor voelt elke medewerker, mantelzorger en vrijwilliger van Op de Bies zich verantwoordelijk. 

Een goede onderlinge dialoog tussen bewoners, verwanten en medewerkers vinden we belangrijk. Daarom hechten wij aan een open cultuur waar ruimte is voor zelfreflectie en constructieve feedback. Daarin participeren we gelijkwaardig, vanuit vertrouwen en respect, maar scherp op veiligheid en kwaliteit.  Altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. 

Wij maken onze missie waar door onze bewoners de zorg, ondersteuning, behandeling en dagbesteding te bieden die aansluit bij hun vragen en behoeften. Wij doen dat in een warme sfeer met een betrokken en professioneel team en in goede afstemming met verwanten en wettelijk vertegenwoordigers.

Deel deze pagina op