Welke andere zorg hebben we voor jou?

Hoe zorgen we voor jou?
Welke zorg Op de Bies jou nog meer kan bieden, lees je hieronder.
Medisch en paramedisch team
Medisch en paramedisch team
Cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag.

Daarom is de zorg bij Op de Bies in handen van een deskundig team van gedragswetenschappers en artsen die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.
Lees meer

Bij Op de Bies werken we samen aan een goede gezondheid van onze cliënten. We benaderen elke cliënt als een uniek persoon met eigen wensen en voorkeuren. En wij bieden de paramedische zorg en ondersteuning dichtbij en op maat. Het paramedisch team van Op de Bies bestaat uit de volgende disciplines:
 

  • (Huis) Arts & Arts Verstandelijk Gehandicapten
  • Fysiotherapie
  • Logopedie
  • Ergotherapie
  • Mondhygiëne
  • Tandheelkunde
  • Diëtetiek
Pastorale dienst
Pastorale dienst
Je staat vast wel eens stil bij de zin van je leven. Of je bent bang om bijvoorbeeld ziek te worden of je hebt iemand in je nabijheid verloren.
Lees meer

Marianne Houben en Elly Bus zijn pastor bij Op de Bies. Zij kunnen je ondersteunen en begeleiden als je vragen hebt over je leven of over de zin van je leven. Voor Marianne en Karin is het belangrijk dat ze je persoonlijk kennen en ook weten wat je zoal in je leven hebt meegemaakt. Op die manier kunnen zij jou zo goed mogelijk helpen en ondersteunen. 

Cliëntvertrouwenspersoon
Cliëntvertrouwenspersoon
Wonen bij Op de Bies betekent dat er heel veel mensen zijn waar je mee kunt praten. Heb je een vraag of een klacht die je liever met iemand in vertrouwen wilt bespreken, dan kun je terecht bij de cliëntvertrouwenspersoon.
Lees meer

Bij Op de Bies is Mildred van Gelden de cliëntvertrouwenspersoon.

Mildred is er voor een praatje, maar ook om mee te denken, om iets belangrijks bespreekbaar te maken én om samen een probleem aan te pakken. Samen met jou kijkt Mildred naar zaken die je bezighouden. Zij gaat vertrouwelijk om met alle informatie en doet niets zonder jouw toestemming. Ook je ouders, verwanten en/of wettelijk vertegenwoordigers kunnen bij Mildred van Gelden terecht.

In het filmpje  aan de rechterkant vertelt Mildred zelf wat een cliëntvertrouwenspersoon doet en ze kan doen voor jou..

Contact
Je kunt Mildred telefonisch bereiken via 06 - 22 50 71 64 én via e-mail MGelden@koraalgroep.nl

Deel deze pagina op